

INFORME DE MISIÓN OFICIAL 2024

Misión Oficial en el Exterior LEAP, RIYADH, REINO DE ARABIA SAUDITA 2024





ÍNDICE

•	Información sustantiva	03
•	Agenda	04
•	Panelistas	14
•	Agenda de reuniones	19
•	Fotos del evento	24

INFORMACIÓN SUSTANTIVA

Atendiendo invitación del Reino de Arabia Saudita, en particular de los organizadores del evento de atracción de inversiones más grande del Medio Oriente, LEAP 2024 Into New Worlds, participamos como oradores en el panel titulado: The Future of Work, el día 4 de marzo. LEAP 2024 es un evento organizado por el Reino de Arabia Saudita, con el fin de generar alianzas estratégicas con líderes globales en tecnología, entidades gubernamentales y ONG's. Con 172,000 asistentes y más de 1000 empresas exhibiendo sus productos y/o servicios con potencial transformador, logra conectar con el futuro de la tecnología en áreas que van desde la inteligencia artificial hasta quantum computing.

Para ello, la conferencia contó con 20 escenarios distribuidos en 6 pabellones y con más de 900 oradores expertos internacionales que compartieron sus conocimientos y experiencias con los asistentes.

Durante el evento, tuvimos oportunidad de participar en más de 30 reuniones con emprendedores que buscan expandir sus emprendimientos a los mercados internacionales, con especial interés en América Latina y el Caribe.

Además, pudimos participar en varias conferencias especializadas en temas como:

- La Trasformación Tecnológica y su impacto en el futuro de los servicios de Salud
- Cómo conectar servicios para crear Ciudades Inteligentes
- Cómo crear alianzas estratégicas para promover el emprendimiento tecnológico
- Cómo operan los Fondos de Capital de Riesgo y
- Qué buscan las Redes de Ángeles Inversionistas
- Las oportunidades globales para los mercados emergentes
- Cómo pueden los Fondos de Inversión ser catalizadores del emprendimiento femenino
- Mujeres en Tecnología
- Cómo pueden los videojuegos aportar a la educación, entre muchos otros



MARCH 4TH - DAY ONE

DEVELOPING DISRUPTORS

Fueling the Future of Innovation and Entrepreneurship: Empowering Young Visionaries ignites the passion for supporting and nurturing budding entrepreneurs. Uncover the vital role venture capital and angel investors play in transforming ideas into thriving ventures. A journey into the world of limitless possibilities!

50 min 12:00 Angel Investor Workshop: Introduction to Angel Investing

The workshop covers the basics of angel investing, including how it works, the risks and rewards, and how to find and evaluate investment opportunities. strategies for finding and evaluating investment opportunities, including how to identify promising startups and conduct due diligence to assess their potential.

• Speaker: Padmaja Ruparel, Co-Founder of Indian Angel Network Fund

20 min 12:50 Big Talk: A Silicon Valley VC's Insights on Building Great Companies

This presentation will share insights on why a small percentage of VC-backed companies achieve great success, and most do not. The attributes and approaches of "winners" are reviewed, as are the causes of startup failure. These patterns of success and failure in emerging technology are then discussed in the context of the burgeoning Al investment opportunity.

• Speaker: Chris Rust, Partner at Clear Ventures

<u>20 min</u> 13:10 Big Talk: Cracking the Code - Transforming Setbacks into Breakthroughs. A Guide for Young Founders.

• Speaker: Heather Monahan, CEO of Elite Minds

20 min 13:30 Fireside: Fundraising strategies for GPs in international markets

- Speaker: Seth Levine, Co-Founder of Foundry Group
- Moderator: Saed Nashef, Founding partner of Raed Venture.

<u>20 min</u> 13:50 Fireside: Venture Investing and company growth during challenging economic cycles. Adapting Strategies for Economic Uncertainties. Resilient Opportunities, Disruptive Innovation, and Mitigating Risks. Building Stability, Partnering for Growth, Navigating Uncertainty, and Embracing Innovation.

- Speaker: Noor Sweid, Managing Partner at Global Ventures
- Moderator: Martina Fuchs, TV Anchor & Business Journalist at XInhua News Agency & CGTN

40 min 14:10 The Future Workforce Panel: The Intersection of Technology, Government Policies, and Innovation

Shaping the Future of Economic Growth and Inclusion: This topic explores how technology and government policies drive innovation, economic growth, and social inclusion. It focuses on policies encouraging entrepreneurship, attracting investment, and enhancing trade, as well as the transformative potential of technologies like blockchain in addressing societal challenges and creating a more inclusive future.

- Speaker: Lelise Neme, Commissioner at Ethiopia Investment Commission
- Speaker: H.E. Ambassador Carmen Gisela Vergara, General Administrator of the National Authority for Export and Investment Promotion of Panama PROPANAMA
- Speaker: Jelena Begovic, Minister of Science, Tech and Innovation
- Speaker: Muhammad Azfar Ahsan, Former Pakistan's Minister for Investment and Minister of State
- Moderator: Dana Al Salem, CEO of Merit Capital

<u>20 min</u> 14:50 Big Talk: Mastering Solopreneurship Strategies & Hacks for Building a Bootstrapped Company into a Unicorn- Crafting an Effective Business Plan, Essential Tools, and Best Practices for Success.

• Speaker: Prashant Pitti, Founder of Ease my trip.

<u>20 min</u> 15:10 Big Talk: Embracing Innovation and Technology: Serbia's Thriving Tech Ecosystem Highlighting Serbia's growing technology and innovation ecosystem.

Speaker: Ana Babić, Prime Minister of Serbia.

<u>20 min</u> 15:30 Fireside: Investing in the Future of the Creator Economy: The chat explores investment trends, attracting funding, digital impact, tech innovations, sustainability, collaborations, diversity, and the future of the creator economy.

- Speaker: Jenny Zeng, Managing Partner at MSA Capital
- Moderator: Martina Fuchs, TV Anchor & Business Journalist XInhua News Agency & CGTN

<u>20 min</u> 15:50 Fireside: Technology is transforming the future of healthcare Healthcare companies are accelerating the adoption of technology; Technology is increasing the reach and efficiency of how healthcare services are being delivered!

- Speaker: Abrar Mir, Managing Partner at Quadria Capital
- Moderator: Dr. Vilma Matilla, Founder of 5ire

<u>20 min</u> 16:10 Big Talk: Securing Capital: Unlocking Opportunities for Your Startup through Successful Funding Strategies. strategic approaches, highlighting key tactics, investor engagement, and alternative funding sources, empowering entrepreneurs to navigate the complex landscape of startup financing and seize growth opportunities.

 Speaker: Vusi Thembekwayo, CEO of MyGrowthFund, Venture Former Investor on Dragons' Den South Africa

20 min 16:30 Fireside: Space - The Final Frontier for Investors?

Panel of space industry leaders discussing the commercialization of space, investment opportunities in satellite technology, space tourism, and exploration.

- Speaker: Shelli Brunswick, COO at Space Foundation-C
- Moderator: Omar AlShabaan, CEO and Co-Founder at The Space



20 min 16:50 Fireside: Why Venture Studios?

How can venture studios help accelerate emerging ecosystems?

- Speaker: Alper Celen, Founder & Venture Builder at Enhance Ventures
- Moderator: William Carbone, Co-Founder & CEO of Evalify

<u>20 min</u> 17:10 Big Talk: How GLP-1s Will Change a Population's Consumer Behavior-GLP-1s (Ozempic, Wegovy), the new class of weight loss medications, are the biggest medical breakthrough in decades. They have the power to transform consumer industries far beyond healthcare—the way people shop for food, exercise, and fashion will all be disrupted as people improve their health through weight loss.

• Speaker: Jonathan Keidan, Co-Founder at Torch Capital

<u>20 min</u> 17:30 The future Workforce Big Talk: How Gen-Z and Gen-X Can Join Forces in Revolutionising the Future of Sustainable Companies

How can today millennial investors drive tomorrow business growth?

Speaker: Catalina Valentino, CEO of ELIXR- C

20 min 17:50 Big Talk: Startup Chronicles - Lessons from the Frontlines of MENA's Fintech Revolution

Speaker: Mohamed Aboulnaga, Co-founder & Global CEO of Exits MENA

<u>20 min</u> 18:10 Fireside: Building Strategic Partnerships for Startup Growth - Discussing the significance of forming strategic alliances and partnerships to accelerate business development.

- Speaker: Christian Bauer, CCO and CFO at Volocopter
- Moderator: Jon LoPresti, President of Decca Group

18:30 END OF DAY ONE

MARCH 5TH - DAY TWO

INSPIRING INVESTMENTS

Embarking on a Journey to Sustainable Investments: Where Profit Meets Purpose! Discover the art of balancing profitability and social responsibility. Explore how sustainable investments strike the perfect chord between financial gains and positive social and environmental impacts, paving the way for a better future!

50 min 12:00 Angel Investor Workshop: Valuation & Deal Structuring This workshop covers topics such as startup valuation methods, deal structuring, and negotiating deal terms.

• Speaker: Amal Dokhan, General Partner at 500 Global

<u>20 min</u> 12:50 Entrepreneurial Resilience: Navigating Challenges on the Startup Journey Share personal experiences and lessons learned as an entrepreneur. Discuss common challenges faced by startups and strategies for overcoming them. Offer insights into building a resilient mindset for long-term success.

• Speaker:

<u>20 min</u> 13:10 Sustainability Fireside: Innovations in Ocean Biotechnology: Unlocking Medical Breakthroughs Discussions on the exciting field of marine biotechnology, emphasizing the potential for discovering novel medical solutions and therapeutics from the rich biodiversity found in coral reefs.

- Speaker: Olivier Wenden, CEO & Vice-Chairman of the Board of Directors at Foundation Prince Albert II de Monaco
- Moderator: Vladimir Bataev, Managing Partner at Zaz Ventures

20 min 13:30 Al Fireside: The Intersection of Technology, Al and Macroeconomics

- Speaker: Ulrike Hoffmann-Burchardi, Partner at Tudor Investment Corporation-C
- Moderator: Patricia Keating, Scale Lead at ME PwC Ventures

<u>20 min</u> 13:50 Women in Tech Big Talk: Saudi Focus - Cultural Diplomacy and Economic Growth: Leveraging Heritage for Investment - Examining the impact of cultural exchange on fostering mutual understanding and leveraging heritage to attract investments.

Speaker: HRH Princess Hala bin Khaled bin Sultan Al-Saud

<u>40 min</u> 14:10 Panel: Unlocking Opportunities - LP Perspectives on Strategy and Approach Hear from experienced LPs as they share their investment strategies, portf olio management approaches, and best practices for successful venture capital allocations. Learn how LPs can effectively evaluate VC fund managers, assess risk, and build diversified portfolios.

- Speaker: Cian Cotter, Managing Partner at Insight Partners.
- Speaker: Frank Baker, Co-Founder & Managing Partner of Siris Capital
- Moderator: Matt Rosen, Founder & CEO of Rainmaker Ventures

<u>20 min</u> 14:50 Women in Tech Big Talk: Industry 5.0 - Converging Tech Megatrends Shaping the Future: explore Industry 5.0's transformative power, from tech megatrends reshaping the economy to societal impacts. Embracing these technologies can drive inclusive growth and foster innovation for a better future.

• Speaker: Prof. Dr. Ingrid Vasiliu-Feltes

<u>20 min</u> 15:10 Fireside: From West to East - Investment opportunities in Saudi Tourism Highlighting the Saudi untapped potential and investment opportunities in 'tech & tourism'.

- Speaker: Princess Haifa, Deputy Minister of Tourism
- Moderator: Lucrezia Di Francesco, Advisor Ministry of Tourism of Saudi Arabia



<u>40 min</u> 15:30 Panel: From India, Singapore, and Africa - a glimpse of the future potential trajectories and opportunities that lie ahead for India, Singapore, and Africa, and how they are shaping a dynamic and prosperous future.

- Speaker: Yinglan Tan, Founding Managing Partner of Insignia Ventures Partners
- Speaker: H.E Laila Rahhal El Atfani, President & Founder of Business Gate
- Speaker: Ankita Vashistha, Founder of StrongHer Ventures
- Speaker: Arun Mohan, Founder & Managing Director of Adfolks
- Moderator: Vinnie Lauria, Founding Partner for Golden Gate Ventures

40 min 16:10 Panel: Navigating the Path to Leadership Excellence - Insights from Emerging Leaders, Empowering emerging leaders with insights, strategies, and lessons for excellence.

- Speaker: Muteb Algany, CEO of SAFCSP.
- Speaker: Omar AlMajdouie, Founding Partner of Raed.vc

MCIT

Moderator: MCIT

10 min 16:50 Family Office Forum: Introduction

An esteemed guest will make a short introduction and outline key outcomes from the forum, empower attendees with the knowledge and tools needed to make informed decisions, foster growth, and contribute to the dynamic landscape of family office investments.

• Speaker: David Gibson-Moore, President and CEO at Gulf Analytica

20 min 17:00 Fireside: How family offices can regain access to Venture capital - Unlocking high return potential and backing innovative startups on their path to growth.

- Speaker: Sonny Hong, Chief Investment Officer at Soho Holdings
- Moderator: David Gibson-Moore, President and CEO at Gulf Analytica

<u>20 min</u> 17:20 Big Talk: Navigating the ESG Landscape - How Family Offices Can Help. The discussion will focus on how family offices can play a vital role in promoting (ESG) initiatives and responsible investing, contributing to a more sustainable and inclusive future.

• Speaker: Faisal Alsamannoudi, Chairman at Abdul Latif Jameel Enterprises

<u>20 min</u> 17:40 Fireside: The Art of Pitching to Family Offices - Best Strategies for Startups. Unveiling Best Strategies for Startups to Successfully Attract Family Office Investors. This session will share key tactics and tips to help startups master the art of presenting to family offices and secure vital funding and support.

- Speaker: Abbas Hashmi, Chief at Strategy Officer BAM Capital
- Moderator: Jean Reiminger, Vice President of Alternative Investments, Family Office Quilvest Private Equity

<u>20 min</u> 18:00 Fireside: Growing a Startup - Advice from Family Office Investors. Advices and strategies to support startup founders in their growth and success, backed by the expertise of family office investors.

- Speaker: Jussof Breshna, Managing Director at Reimann Family office Investors
- Moderator: Ida Beerhalter, Co-Head at IOME Family Office

18:20 END OF DAY TWO

MARCH 6TH - DAY THREE

SEEKING SYNERGIES

Revolutionary Alliances: Propelling the Tech Ecosystem Forward. Key partnerships elevate the tech ecosystem, unlocking its full potential for innovation and progress. A journey of transformative collaborations!

<u>30 min</u> 12:00 Angel Investor Workshop: Fundraising for Success - Key Agreements Businesses Should Know, Term Sheets, Forging Strong Partnerships. Everything you need to know on Co-founder Agreements: One of the key legal considerations for startups is raising capital. We can cover the most common types of investment agreements that startups may use, such as convertible notes, SAFEs (Simple Agreement for Future Equity) Subscription Agreements & Term Sheets. We will also discuss key terms to consider in these agreements.

Speaker: Suraya Turk, Managing Partner at Legal Circle

<u>20 min</u> 12:30 Big Talk Al-powered Language Understanding: Revolutionizing Communication in the Digital Age. This topic delves into the role of Al in language, will discuss the cutting-edge developments, applications, and the future implications of leveraging Al to enhance the way we interact and communicate online.

Speaker: Martin Kon, President & COO for Cohere

<u>20 min</u> 12:50 Big Talk Unleashing the Potential of Fintech - Innovations and Investment Opportunities. Providing insights into the latest developments in financial technology. Discussing the impact of fintech innovations on investment strategies. Exploring investment opportunities and challenges within the fintech sector.

• Speaker: Faris Lodin, CEO & Founder of AxeHoldings

<u>20 min</u> 13:10 Fireside: Fuelling Innovation - The Dynamic Duo of Venture Capital and Unicorn Pioneering the Food-Tech Revolution.

- Speaker: GV Ravishankar, Managing Director of PeakXV
- Moderator: Ankush Grover, Co-Founder of Rebel Foods



<u>20 min</u> 13:30 Women in Tech Fireside: Beyond Silicon Valley - Global Opportunities in Emerging Markets Focusing on global perspectives, this topic explores investment prospects in emerging markets and how startups outside traditional tech hubs are making waves in various sectors, including e-commerce, agriculture, and more.

- Speaker: Maria Dramalioti-Taylor, Founding Partner at Beacon Capital
- Moderator: Dunja Poetschke, Chief Financial Officer at Invygo

<u>20 min</u> 13:50 Women in Tech Fireside: Catalysts of Change - Venture Capital in Shaping Global Innovation Ecosystems.

- Speaker: Courtney Powell, Chief Operating Officer and Managing Partner at 500 Global
- Moderator: Omar AlShabaan, CEO and Co-Founder at The Space

40 min 14:10 Panel: How to Support Startups that Address Underbanked Populations

- Speaker: Ehsan Rahman, Co-Founder & CEO of Kamel Pay
- Speaker: Vinnie Lauria, Founding Partner at Golden Gate Ventures
- Speaker: Dany Farha, CEO and Co-Founder of Beco Capital
- Speaker: H.E Laila Rahhal El Atfani, President & Founder of Business Gate
- Moderator: Dana Al Salem, CEO of Merit Capital

<u>20 min</u> 14:50 Fireside: Gaming for Good - Leveraging Games for Education and Social Impact Connection to Entrepreneurs. Encourage entrepreneurs to think about how they can contribute positively to society, exploring innovative ways to integrate gaming for educational or social impact.

- Speaker: Robby Yung, CEO for Investments Animoca Brands
- Moderator: Salwa Radwi, Founder & CEO of NuqtahNFT

<u>20 min</u> 15:10 Fireside: Mastering the Entrepreneurial Landscape - A Dual Focus on Social Media Branding and Youth Entrepreneurship: tailored for entrepreneurs, marketers, and young innovators seeking a holistic understanding of leveraging social media for brand success and the unique dynamics of entrepreneurship for the youth.

- Speaker: Steven Bartlett, Founder of Social Chain BBC Shark Tank
- Moderator: Heather Monahan, CEO of Elite Minds

<u>40 min</u> 15:30 Founders Panel: Zero to One in the Global Arena Emphasizes the importance of creating monopolies through innovation and differentiation, rather than competing in crowded markets. It's about going beyond incremental improvements and instead, aiming to build revolutionary solutions that transform industries.

- Speaker: Dominic McGregor, Partner at Fearless Adventures VC
- Speaker: Elie Habib, Co-Founder of Anghami
- Speaker: Somi Arian, Founder / CEO at InPeak
- Speaker: Kris Fade, Founder / CEO at Fade Fide
- Speaker: Jigar Sagar, Managing Partner at Creative Zone
- Moderator: Vinnie Lauria, Founding Partner of Golden Gate Ventures

5 min 16:10 Women's Forum: Introduction - Women in Tech

An esteemed guest will make a short introduction and outline key outcomes from the forum.

• Speaker: Patricia Keating, Scale Lead at ME PwC Ventures

<u>20 min</u> 16:15 Fireside: Cultivating Women's Health - A Strategic Investment for Societal Growth and Empowerment focuses on the critical importance of prioritizing women's health, recognizing its impact on society as a whole. It explores strategies to improve healthcare access, promote gender equality, and create positive ripple effects for communities and economies.

- Speaker: Melissa Guzy, Managing Partner & Founder of Arbor Ventures
- Moderator: Patricia Keating, Scale Lead at ME PwC Ventures

20 min 16:35 Big Talk: Diversifying Landscapes - Supporting Women & Minority Entrepreneurs

• Speaker: Dipty Chander, President of E-mma- C

20 min 16:55 Fireside: How Women-led Businesses are Making a Difference Worldwide

- Speaker: Dr Anino Emuwa, Founder of Avandis Consulting
- Moderator: Supreet Manchanda, Founding Partner at Raiven Capital

<u>20 min</u> 17:15 Big Talk: Unleashing Avant-Garde Potential. Empowering Deep Tech Women Leaders: celebrates and empowers women leaders, fostering innovation and progress in the dynamic field of deep tech.

• Speaker: Ankita Vashistha, Founder of StrongHer Ventures

<u>20 min</u> 17:35 Fireside Level Up: Exploring Gaming Technology and Investment Opportunities Gaming landscape, potential risks and rewards, and the strategies to navigate the dynamic gaming investment ecosystem.

- Speaker: Salone Sehgal, Founding General Partner of Lumikai Fund
- Moderator:

<u>20 min</u> 17:50 Fireside: Encapsulating our investments / disruptive technologies in biotechnology and neuroscience

Join us as we delve into the exciting realm of biotechnology and neuroscience investments in the Middle East. Discover the untapped opportunities and disruptive technologies within this niche investment sector, which remains relatively unheard of in the region.

- Speaker: Dr Arshi Mohamed Zaveri, CEO / Senior Advisor of Royal Family Offices Trust with Trade Group-C
- Moderator: David Gibson-Moore, President and CEO at Gulf Analytica

18:20 END OF DAY THREE



MARCH 7TH - DAY FOUR

BREAKING BOUNDARIES

Collaboration Unleashed: Epic Stories of Startup Giants and founders Aligning Forces! Witness thriving partnerships with industry leaders and investors. Gain expert insights, practical tools, and ninja-level tips to ignite your own game-changing alliances. Exhilaration of innovation and connection!

<u>20 min</u> 12:00 Fireside: The Pillars of Entrepreneurial Success - Cultivating Resilience, Adaptability, and Risk-Taking. Join us for an illuminating exploration of the entrepreneurial mindset, where resilience, adaptability, and calculated risk-taking converge to propel individuals towards entrepreneurial success. This session is designed to empower aspiring and seasoned entrepreneurs alike with the tools and perspectives needed to thrive in the ever-evolving business landscape.

- Speaker: James Caan, CBE Entrepreneur, Media Commentator and Former Investor on BBC's Dragons' Den
- Moderator: Martina Fuchs, TV Anchor & Business Journalist at XInhua News Agency & CGTN

<u>20 min</u> 12:20 Women in Tech Big Talk: Fashion 2.0 - The Intersection of Sustainability and Technology in the Future of Retail

sustainable fashion and the future of retail, providing a comprehensive exploration of how technology can drive sustainability and reshape the retail landscape.

• Speaker: Leanne (Metaverse mama) Young, CEO and Co-Founder at Institute of Digital Fashion

<u>40 min</u> 12:40 Saudi Focus: Cultivating Growth Stage Investment Ecosystems - Navigating the Next Frontier of Funding Beyond Startups and Bridging the \$20 Billion Regional Gap

- Speaker: Yousef Alomran, Chief Executive Officer at Mobily Ventures
- Speaker: Mohammed Alzubi, Founder & Managing Partner of Nama Ventures
- Speaker: Khaled Talhouni, Managing Partner at Nuwa Capital
- Speaker: Salwa Radwi, Founder of NuqtahNFT
- Speaker: Emon Shakoor, Founder & CEO of Blossom Accelerator
- Moderator: Fiorenzo Manganiello, Managing Partner and Co-Founder of LIAN Group

40 min 13:20 Panel: Sharks, Dragons & Lions - How Not to Fall Prey When Pitching From all corners of the globe, the most famous names in TV investment gather to discuss the best approaches to startup management, pitching, and development in this flagship session.

- Speaker: Steven Bartlett, Founder of Social Chain BBC Shark Tank
- Speaker: James Caan, CBE Entrepreneur, Media Commentator and Former Investor on BBC's Dragons' Den
- Speaker: Vusi Thembekwayo, CEO of MyGrowthFund, Venture Former Investor on Dragons' Den South Africa
- Speaker: Karren Brady, CBE Vice Chairman of West Ham United and BBC Dragon
- Moderator: Kris Fade, Founder / CEO of Fade Fide

<u>20 min</u> 14:00 Al Fireside: Investing in Disruptive Technologies - Navigating Risks and Opportunities

In-depth discussion with industry experts on investing in cutting-edge technologies, including biotech, exploring the risks and potential rewards.

- Speaker: Stephen Kennedy Smith, Board Member at Kennedy Family Office
- Moderator: Joseph Michael, Chairman & Founder of ELIXR

40 min 14:20: Panel: Exploring the Potential of Protech/Real-estate Investments

A Perspective for Venture Capitalists - This topic assesses whether venture capitalists (VCs) should invest in Protech, evaluating opportunities and challenges in the emerging startup landscape. It explores Protech's potential for disrupting and innovating the industry, with digital platforms. Market trends, regulations, and potential returns on investment are analysed. By examining pros and cons, this topic offers insights for VCs considering opportunities in this evolving sector.

- Speaker: Mete Varas, Co-Founder, Global Partnerships & Strategic Alliances at Shopi
- Speaker: Daniel Kraft, Head of Protech Stronghold Invest
- Speaker: Alexander Bent, Managing Partner and Founder of Undivided Venture
- Moderator: James Dearsley, Co-Founder of Unissu Trusted Proptech Procurement

<u>20 min</u> 15:00 Big Talk: Unleashing Potential in Emerging Markets - Innovative approaches, market insights, and best practices to leverage these untapped territories for business growth and development

• Speaker: Stephan Morais, Co-Founder of Indico Capital Partners

<u>20 min</u> 15:20 Fireside: The Business of Sports: Insights from Sports Industry Visionaries Successful sports industry entrepreneurs and investors, discussing their experiences, strategies, and the evolving landscape of sports investment.

- Speaker: Blaise Matuidi, Professional Football Player Tech investor
- Moderator: Faris Lodin, Managing Director at AxeHedge

30 min 15:40 Unicorn Panel: Decoding the Journey to Becoming a Billion-Dollar Startup. This discussion features successful unicorn founders and investors sharing insights and strategies behind their extraordinary growth and success

- Speaker: Martin Villig, Co-Founder of Bolt
- Speaker: Ankush Grover, Co-Founder of Rebel Foods
- Speaker: Noureddine Tayebi, Founder and CEO of Yassir
- Speaker: Amjad Masad, CEO of Replit
- Moderator: Heather Monahan, CEO of Elite Minds

<u>20 min</u> 16:10 Fireside: Unleashing the Future of Finance - Exploring Fintech Innovations and Investment Opportunities

- Speaker: Eli Broverman, Co-Founder of Treasury
- Moderator: Alex White, Partner at Flint



<u>20 min</u> 16:30 Fireside: Limitless Possibilities: What the future Holds Exploring the Future of Entrepreneurship - Delve into the world of limitless possibilities for budding entrepreneurs, unravelling the potential of disruptive ideas and their impact on the future of entrepreneurship

- Speaker: Jose Marin, Co-Founder of FJ Labs
- Moderator: Emon Shakoor, Founder & CEO of Blossom Accelerator

<u>20 min</u> 16:50 Big Talk: How AI helps MENA regions in achieving Sustainable Development Goals (SDGs) in Mega infrastructure projects? Al drives SDGs in MENA mega projects, advancing sustainable infrastructure

• Speaker: Gary NG, CEO of viACT

20 min 17:10 Big Talk: MCIT session. Entrepreneurship in Robotics: Discuss Prof. Zexiang Li's experience in incubating over 49 technology companies and fostering Unicorn companies, sharing insights into the challenges and opportunities in entrepreneurship within the robotics sector.

17:30 END OF DAY FOUR

CONFIRMED SPEAKERS

First Name	Last Name	Title	Company
Abbas	Hashmi	Chief Strategy Officer	BAM Capital
Abrar	Mir	Managing Partner	Quadria Capital
Alexander	Bent	Managing Partner and Founder	Undivided Ventures
Alper	Celen	Founder & Venture Builder	Enhance Ventures
Ankita	Vashistha	Founder	StrongHer Ventures
Ankush	Grover	Co-Founder	Rebel Foods
Catalina	Valentino	CEO of ELIXR	ELIXR
Cian	Cotter	Managing Partner	Insight Partners.
Courtney	Powell / Mc Clellan	Chief Operating Officer and Managing Partner	500 Global

First Name	Last Name	Title	Company
Dana	Al Salem	CEO	Merit Capital
Daniel	Kraft	Head of Protech	Stronghold Invest AB
Dany	Farha	CEO and Co-Founder	Beco Capital
David	Gibson-Moore	President and CEO	Gulf Analytica
Dipty	Chander	President	E-mma
Dominic	McGregor	Partner	Fearless Adventures VC
Dr Anino	Emuwa	Founder	Avandis Consulting
Dr. Arshi	Ayub Mohamed Zaveri	CEO & Senior Advisor, Royal Family Offices	Trust with Trade Group
Dr. Vilma	Matilla	Founder	5ire
Ehsan	Rahman	CEO	Kamel Pay
Elie	Habib	Co-Founder	Anghami
Faris	Lodin	Managing Director	AxeHedge
H.E. Laila Rahhal	El Atfani	President & Founder	Business Gate
H.E. Carmen	Gisela Vergara	Executive Head, ProPanama	Ministry of Foreign Affairs
Heather	Monahan	CEO	Elite Minds
Ida	Beerhalter	Co-Head	IOME Family Office
Ingrid	Vasiliu-Feltes	Founder & CEO	Institute for Science, Entrepreneurship and Investments
James	Dearsley	Co Founder	Unissu - Trusted
Jean	Reiminger	Vice President, Alternative	PropTech Procurement Quilvest Private Equity
Jenny / Yu	Zeng	Investments, Family Office Managing Partner	MSA Capital



First Name	Last Name	Title	Company
Jon	LoPresti	President	Decca Group
Jonathan	Keidan	Co Founder	Torch Capital
Joseph	Michael	Chairman & Founder	ELIXR
Jussof	Breshna	Managing Director	Reimann Family Office
Kris / Kristan	Fade / Fahd	Founder	FadeFit
Leanne	Elliot-Young	CEO and Co-Founder	Institute of Digital Fashion
Lucrezia	Di Francesco	Advisor	Ministry of Tourism of Saudi Arabia
Maria	Dramalioti-Taylor	Founding Partner	
Martina	Fuchs	TV Anchor & Business	Beacon Capital XInhua News Agency & CGTN
Matthew	Rosen	Journalist Founder & CEO	Rainmaker Ventures
Julia	Smith	Public Speaker & Talk	@Blend
Mete	Varas	Show Host Co-Founder, Global Partner-	Shopi
Mohammed	Alzubi	ships & Strategic Alliances Founder & Managing Partner	Nama Ventures
Natalia	Bayona	Director of Innovation,	World Tourism Organization
Muhammad	Azfar Ahsan	Education and Investments Former Pakistan's Minister for	(UNWTO) Minister for Investment
Noor	Sweid	Investment Managing Partner	Global Ventures
Olivier	Wenden	CEO & Vice-Chairman of the	Fondation Prince Albert II
Padmaja	Ruparel	Board of Directors Co-Founder	de Monaco
Prashant	Pitti	Co-Founder	Indian Angel Network Fund
			EaseMyTrip.com

First Name	Last Name	Title	Company
Ravi Shankar	Ganapathy Agraharam Venkataraman	Managing Director	Peak XV Partners
Salone	Sehgal	Founding General Partner	Lumikai Fund
Shelli	Brunswick	Chief Operating Officer	SB Global
Somi	Arian	Founder / CEO at InPeak	InPeak
Stephan	Morais	Co-Founder and Managing	Indico Capital Partners
Stephen	Kennedy Smith	General Partner Board Member	Kennedy Family Office
Suraya	Turk	Managing Partner	Legal Circle
Tom	Murphy	Co-Founder	Crestview
Vladimir	Batayeu	Managing Partner	Zaz Ventures
Ulrike	Hoffmann-	CIO of Global Equities	UBS
Vinnie	Burchardi Lauria	Founding Partner	Golden Gate Ventures
Vusi	Thembekwayo	CEO	MyGrowthFund Venture Partners
William	Carbone	Co-Founder & CEO	The Adjacent Possible
Yinglan	Tan	Founding Managing Partner	Insignia Ventures Partners
Yousef	Alomran	Chief Executive Officer	Mobily Ventures
Amal	Dokhan	General Partner	500 Global
Patricia	Keating	Scale Lead, ME	PwC Ventures
Frank	Baker	Co-Founder & Managing	Siris
Jelena	Begovic	Partner Minister of science, tech and	Minister of science, tech and
Lelise	Neme	innovation Commissioner at Ethiopia Investment Commission	innovation Ethiopia Investment Commission



First Name	Last Name	Title	Company
Fiorenzo	Manganiello	Managing Partner and Co-Founder	LIAN Group
Emon	Shakoor	Founder & CEO	Blossom Accelerator
Melissa	Guzy	Managing Partner & Founder	Arbor Ventures
Omar	AlShabaan	CEO and Co-Founder at The	The Space
Salwa	Radwi	Space Founder	NuqtahNFT
Supreet	Manchanda	Founding Partner	Raiven Capital
Walid	Faza	Partner & Chief Operating Officer	MSA Capital
Khaled	Talhouni	Managing Partner	Nuwa Capital
Vincent Li	Li	Founding Partner	Adaverse
Mohamed (Nagaty)	Aboulnaga	Co-founder & Global CEO	Exits MENA
Gary / Chun Kui	Ng	CEO	viACT
Jose	Marin	Co-Founder	FJ Labs
Dunja	Poetschke	Chief Financial Officer	Invygo
Chris	Rust	Partner	Clear Ventures

Meetings agenda:

Enclosed is your current meeting agenda. Please be aware that meetings may be subject to change or rescheduling by the other party. For the most up-to-date agenda, to contact your counterparty, or to seek support, we strongly recommend downloading the Leap Match Making app and logging into your account with the email you registered for the event. Our team is committed to promptly notifying you of any adjustments and ensuring you have a productive experience with as many meetings as possible.

1	9:30 - 9:45 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
Monday March, 2024	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror
		Abeer Algahtani, Mohammed Alfraihi @ Rize
		Location Propagation of Allert Control
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 08
		Status
		Scheduled
	16:30 - 16:45 (GMT)	Requester
	WALL - 1.1	Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror
		Enas Nafe @ Esar Car
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 18
		Status
		Scheduled
	16:45 - 17:0 (GMT)	Requester
		Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror
		Dr Nousheen Zakaria @ Weddified
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 23
		Status
		Scheduled
5	9:15 - 9:30 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
Tuesday	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
March, 2024		PROPANAMA
		Offeror
		Omar Alwhebe @ Had Communications And Information
		Technology
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 31
		Status
		Scheduled
		Scheduled
	9:30 - 9:45 (GMT)	Requester
	This table is seen for 0 miles to	Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror
		Helder Soares, Umar Naeem Ahmad @ Abtrace LTD
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 07
		Status



	9:45 - 10:0 (GMT)	Requester Corner Version (I) National Authority for Forces and
iesday arch, 2024	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA Offeror Ahmed Mashalleh @ SAVIR
		Location Q navies
		Matchmaking Zone Hali 3 Table 02 Status
		Scheduled
	11:0 - 11:15 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes.	Carmen Vergars @ National Authority for Export and lavestmers Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA Offeror
		Ambreen Khen @ TRADO Location
		Matchrosking Zone Hall 3 Table 32
		Status Scheduled
	12:0 - 12:15 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergers @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Waad Aljosid @ Gift Me App
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 38 Status
		Scheduled
	12:45 - 13:0 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Connen Vergaca @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Maha Harper @ ATLAS Construction Tech
		Location Marchanding Zone Hall 3 Table 27
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 27 Status
		Scheduled
	13:0 - 13:15 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Pasama -
		PROPANAMA Offerer
		Sara Alyenni @ RamindMe
		Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 38
		Status
	7.0.00200.02.0000.0000.00	Scheduled
	13:30 - 13:45 (GMT)	Requester Carmen Vergare @ National Authority for Export and
	This table is years for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROBANAMA
		Offeror
		Saleh Alessof @ Shwm For Information Technology Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 30
		Startes Scheduled
	14:0 - 14:15 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	The second second second	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror Ibrahin AlDakhii @ Center AL-TALEM AL-THATI For
		training
		Lecation Matchmaking Zone Hall 3 Table 44
		Status
		Scheduled

5	14:45 - 15:0 (GMT)	Requester
uesday	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama -
farch, 2024		PROPANAMA
		Offeror
		All Alalawi @ Student Platform
		Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 44
		Status
		Scheduled
	15:30 - 15:45 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This those is yours for o minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror
		Nader Aljuhani @ Technical Transporter Company For It
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 32
		Status Scheduled
	15:45 16:0 (CMT)	
	15:45 - 16:0 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Muhammad Ghayas Uddin @ Valeem
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 31
		Status
		Scheduled
	16:0 - 16:15 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	and those is yours for a manages	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror
		Alwaleed Albadr @ Thakaa Med For Information
		Technology
		Location Mychaeline Zone Hell 2 Table 24
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 34 Status
		Scheduled
	16:15 - 16:30 (GMT)	Requester
		Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Ahmed Alshehri @ Scalers
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 01
		Status Scheduled
		J. J. College
	16:30 - 16:45 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror
		Ibrahim Ghatila @ WiserMachines
		Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 06
		Status
		Scheduled
	16:45 - 17:0 (GMT)	Requester
		Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Basima Abdulrahman @ KESK Company Ltd
		Offeror Basima Abdulrahman @ KESK Company Ltd Location
		Basima Abdulrahman @ KESK Company Ltd
		Basima Abdulrahman @ KESK Company Ltd Location



6	11:15 - 11:30 (GMT)	Requester
Wednesday March, 2024	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA Offeror
		Khaled Shaya @ Qudra Global
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 43 Status
		Scheduled
	12:30 - 12:45 (GMT)	Requester
		Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror Shreya Rammohan , Wafa Alobaidat @ PLAYBOOK
		APPLICATION W.L.L
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 02 Status
		Scheduled
	15:0 - 15:15 (GMT)	Requester
		Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror
		Ahmed Al Mashhadi @ VEEM
		Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 32
		Status Scheduled
		Scheduled
	15:15 - 15:30 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Noura Aldawood @ Learning Space
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 15 Status
		Scheduled
	15:30 - 15:45 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This case is yours for a minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
		Offeror
		Nai A @ THEMAR
		Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 31
		Status
		Scheduled
	15:45 - 16:0 (GMT)	Requester Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama -
		PROPANAMA
		Offeror Abdulrahman almubaraky @ Foodbit
		Location
		Matchmaking Zone Hall 3 Table 15
		Status Scheduled
	16:0 - 16:15 (GMT)	Requester
		Carmen Vergara @ National Authority for Export and
	This table is yours for 0 minutes	
	This table is yours for 0 minutes	Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA
	This table is yours for 0 minutes	PROPANAMA Offeror
	This table is yours for 0 minutes	PROPANAMA
	This table is yours for 0 minutes	PROPANAMA Offeror Majd Elchoum, , Wassim Merheby @ Verofax

6	16:15 - 16:30 (GMT)	Requester
Wednesday March, 2024	This table is yours for 6 minutes	Carmen Vergues @ National Authority for Expuri and Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA Offeror Mulussir MK @ Young Minds Location Matchnoking Zone Hall 3 Table 35
		Status Scheduled
	16:30 - 16:45 (GMT)	Requester
	This table is years for 0 minutes	Camien Vergara @ National Authority for Export and investment Pornation of the Republic of Panama – PROPANAMA Offerer
		Salman Almarxooq @ Travilege Solutions Location Morchmaking Zone Hall 3 Table 32
		Status Scheduled
	16:45 - 17:0 (GMT)	Requester
	This table is yours far 8 minutes	Comen Vergasa @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA Officeror Salman Saud @ Justice Business Services
	*	Location Marchmoking Zone Hall 3 Table 05 States Scheduled
7	13:0 - 13:15 (GMT)	Requester
Thursday March, 2024	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ Notional Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Piesama - PBOPANAMA Offerse Anderse Ryan, Bradley W. Nordel @ Bounty Hunser World
		Inc. Location Muchaniking Zone Hall 3 Table 12 Status Scheduled
	13:15 - 13:30 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carneri Vergana @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA Offeror
		Abbillish AlAmodi, Ali Alghandi, Hasan Alattas @ miming Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 35 Status Scheduled
	13:45 - 14:0 (GMT)	Respecter
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vergara @ National Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Panama - PROPANAMA Offeror
		Sedaf Rehman @ Code School Location Matchmaking Zone Hall 3 Table 09 Status Scheduled
	14:45 - 15:0 (GMT)	Requester
	This table is yours for 0 minutes	Carmen Vengara @ Norional Authority for Export and Investment Promotion of the Republic of Parama - PROPANAMA Offerse Abmed Faraj , Reem Sharar @ Lumofy W.L.L Location Machmaking Zone Hall 3 Table 18



Así como asistir a reuniones particulares con empresarios interesados en Panamá, con los que estaremos planificando una visita en la primera semana de junio de 2024, entre los cuales se encuentran: el cineasta Richard Mason, interesado en explorar oportunidades para un estudio cinematográfico en Panamá, Matt Rosen, Salman Attieh y William Bao Bean, que manejan importantes fondos de inversión privada.

Y tuvimos la oportunidad de conocer al ministro de Comunicaciones y Tecnología de la Información de Arabia Saudita, Ing. Abdullah Al-Swaha, en la cena que dio en honor a invitados especiales al evento. Así como de departir con los demás expositores invitados a la cena dada en su honor.

FOTOS DEL EVENTO













LEAP

















propanama.gob.pa





